PowerSlim succesverhaal Karin

"Ik ben klaar voor de zomer!"

Met PowerSlim kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen. 
Karin is samen met haar coach de uitdaging aangegaan! Lees hieronder haar verhaal:

Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om. Ik wilde mezelf weer zelfverzekerd voelen in zomerse jurkjes en badkleding. Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen. Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de lekkere producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Ik at 6 keer op een dag, had veel keuze en variaties en ook de menu’s hielpen me enorm.

Ik heb mijn doel bereikt. Voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn zomer- en badkleding te kunnen dragen.

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact op met Esther voor een gratis kennismakingsgesprek

Karin voor de start met PowerSlim

Karin na haar geweldige resultaat met PowerSlim

Over de auteur Esther

Esther van Romburgh is diëtist en sportdiëtist en begeleid al meer dan 12 jaar cliënten bij het volgen van een koolhydraatarme leefstijl. Ze is gek op thee, zwemmen, tennis, paardrijden en wandelen met de hond. Ze is getrouwd met Cees en mama van Jasmijn, Dirk & Isabel.

Plaats een reactie: