In 4 weken weer gezond van start!

Na de vakantie is dit het ideale moment om weer vol energie van start te gaan en goed voor jezelf te zorgen. Hierdoor krijg je niet alleen meer zelfvertrouwen wanneer je in de spiegel kijkt, maar gaan we ook samen werken aan het bereiken van een gezondere versie van jezelf. Aarzel niet langer en zet nu die belangrijke stap richting een gezondere leefstijl.

Wat kun je verwachten?

 • Complete weekmenu’s met koolhydraatarme recepten.
 • Koolhydraatarme producten.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Tips voor een gezonde levensstijl.
 • Een motiverende challenge.
 • Een handige PS. food & lifestyle app.

De ervaring van Patricia

“Na mijn zomervakantie van 2022 was ik niet blij met mijn spiegelbeeld. Ik startte met gezonder eten, maar stagneerde na een gewichtsverlies van 4 kilo.

Ik ben toen gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik had structuur, vond de weekmenu’s duidelijk en met de lekkere producten was het goed vol te houden.

Het voelde niet als een dieet en het was voor mij een eyeopener dat mijn lichaam zo goed reageerde op minder koolhydraten. Inmiddels ben ik 25 kilo afgevallen en zit ik lekker in mijn vel!

Jouw resultaat

Door deel te nemen aan ons programma leer je een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. Dit eetpatroon heeft verschillende voordelen voor jouw lichaam en gezondheid:

 • Vetverbranding

Het verminderen van de inname van koolhydraten zorgt ervoor dat je lichaam overschakelt naar het verbranden van vetten als energiebron.

 • Jojo-effect voorkomen

Ons programma zorgt ervoor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt, waardoor je spiermassa behouden blijft.

 • Gezonde levensstijl

We leren je ook hoe je een gezonde levensstijl kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Dit omvat onder andere het maken van bewuste keuzes bij het boodschappen doen, het bereiden van gezonde maaltijden en het integreren van lichaamsbeweging in je routine.

Start nu met afvallen!

Gemiddeld kun je tijdens ons PS. food & lifestyle programma als vrouw 1 tot 1,5 kg per week afvallen. Voor mannen ligt dit gemiddelde tussen de 1,5 kg en 2 kg per week.

Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw "Nieuwe Ik"!


Samen zullen we werken aan het creëren van een nieuwe gezonde levensstijl die bij jou past. Ik sta klaar om je te ondersteunen met:

 • Een wekelijks gratis consult: Gedurende jouw traject hebben we wekelijkse consulten om je voortgang te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en je te motiveren om door te gaan.
 • Een voedingsplan op maat: Ik stellen een persoonlijk voedingsplan voor je op, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en doelen. Dit plan omvat koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle, die je zullen helpen om op een gezonde manier gewicht te verliezen.
 • Een makkelijk en gezond eetpatroon: We zorgen ervoor dat je voldoende variatie hebt en dat de maaltijden gemakkelijk te bereiden zijn, zodat je moeiteloos kunt blijven genieten van lekker eten en heerlijke gerechten.
 • Een jaar lang gratis nabegeleiding: We begrijpen dat het behouden van een gezonde levensstijl na het afvallen net zo belangrijk is als het bereiken van je streefgewicht. Daarom bieden we een jaar lang gratis nabegeleiding aan, zodat je de nodige ondersteuning en motivatie krijgt om je nieuwe levensstijl vast te houden.

Start nu met afvallen!

Neem contact met me op!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen?