Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Esther van Romburgh-Veenstra

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met diëten. Ik was me er toen al van bewust dat een gezond gewicht niet altijd vanzelf ging. Mijn interesse voor voeding begon al in mijn tienerjaren, waar ik gezonder leerde eten en bewuster met mijn voeding omging.

Ik heb ervaren, dat afslanken veel beter gaat, als je door iemand wordt ondersteund. Het is belangrijk dat je begrepen wordt en iemand snapt dat het niet alleen maar een kwestie van een knop om zetten is. Je hebt gewoon af en toe die stok achter de deur nodig.

Ik ben nuchter, maar zeker ook zeer persoonlijk en betrokken. Ik steef naar goede gesprekken, waarbij we samen werken aan een blijvende verandering.

 Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Ontstaan Niwik diëtisten

Samen gaan we op zoek naar jouw “nieuwe ik”

Mijn praktijk is ontstaan uit mijn diepste wens om meer tijd en aandacht te kunnen hebben voor mijn cliënten. Ik geloof erin, dat een succesvolle behandeling alleen maar lukt, als je met elkaar een klik hebt. Samen werken we aan het maken van een goed plan, waarmee we een structurele verandering in jouw eetgewoontes gaan creëren.

Ik wil een spiegel zijn voor moeders om zelf een gezonde levensstijl aan te leren en deze door te kunnen geven aan hun meest kostbare bezit, hun kinderen.

Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle