Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Esther van Romburgh-Veenstra

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met diëten. Ik besefte al vroeg dat het behouden van een gezond gewicht niet altijd vanzelfsprekend is. Mijn interesse in voeding begon al tijdens mijn tienerjaren, waar ik leerde om gezonder te eten en bewuster met mijn voedingspatroon om te gaan.

Enkele jaren geleden raakte ik geïnteresseerd in de Chinese geneeskunde. Het heeft mij persoonlijk enorm geholpen en zelfs doen besluiten om een opleiding te volgen. Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeskunde die zich richt op het herstellen van de balans in het lichaam en heeft een breed toepassingsgebied. 

Hoe bijzonder is het dat ik nu een unieke combinatie kan bieden van diëtetiek en acupunctuur.

Mensen die mij kennen, beschrijven mij als nuchter, maar ook zeer persoonlijk en betrokken. Mijn streven is om goede gesprekken te voeren, waarbij we samenwerken aan een blijvende verandering in jouw gezondheid.

 Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Ontstaan Niwik Diëtetiek & Acupunctuur

De naam Niwik symboliseert onze gezamenlijke zoektocht naar jouw "nieuwe ik". Voorheen stond ik bekend als Niwik Diëtisten, maar met de toevoeging van een nieuw beroep is de naam veranderd naar Niwik Diëtetiek & Acupunctuur.

Mijn praktijk is in 2007 ontstaan vanuit mijn diepste wens om meer tijd en aandacht te kunnen besteden aan mijn cliënten. Ik ben ervan overtuigd dat een succesvolle behandeling alleen mogelijk is als er een sterke klik is tussen ons. Samen werken we aan het opstellen van een doordacht plan, waarmee we een blijvende verandering in jouw gezondheid kunnen bewerkstelligen. Of het nu gaat om diëtetiek, acupunctuur of het PS. food & lifestyle afslankprogramma, we zetten ons gezamenlijk in voor jouw welzijn.

Mijn specialisatie ligt al jarenlang op het gebied van begeleiding bij overgewicht. Mijn scriptie tijdens mijn afstudeerjaar van de opleiding tot acupuncturist richtte zich dan ook op de rol van acupunctuur bij de behandeling van overgewicht. Hoewel overgewicht nog steeds mijn interesse heeft, ontdek ik steeds meer mogelijkheden met acupunctuur. Wie weet wat de toekomst brengt.

Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle