Praktische informatie


LET OP: Rijkswaterstaat verricht werkzaamheden tussen 4 februari 2024 en 18 mei 2024 in de Sijtwendetunnel (N14) van Leidschendam-Voorburg.
Dit kan met de auto voor vertraging zorgen, vertrek dus op tijd of kies een ander vervoersmiddel. Kijk voor meer informatie op deze website.


De praktijk is gevestigd in een verzamelgebouw op Zaagmolestraat 98. Om bij de ingang te komen, volg je het rode bruggetje. Aan de rechterkant vind je een bellenplateau. Bel aan op nummer 98-E en ik zal de deur voor je openen!

Eenmaal binnen bevindt zich een ruime wachtruimte waar je plaats kunt nemen. Je wordt vanzelf naar binnen geroepen. Niwik Diëtetiek & Acupunctuur bevindt zich in de rechter gang zodra je binnenkomt. 

Er is gratis parkeergelegenheid in de straat, maar let op: van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00u en 18:00u geldt er een blauwe parkeerzone. Je kunt maximaal 2 uur parkeren met behulp van een blauwe parkeerschijf. Als je geen parkeerplek kan vinden, kun je via deze app een vrij parkeerplekje zoeken.

Niwik, zaagmolenstraat 98 Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Openingstijden praktijk

Maandag 13:00 - 20:00

Dinsdag: 08:45 - 15:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: 08:45 - 15:00

Vrijdag: 08:45 - 17:30

Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Contactformulier

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?

Neem dan via onderstaand formulier contact op.