Klaar om de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl?

Het afslankprogramma van PS. food & lifestyle (voorheen PowerSlim)

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Het gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl, die perfect bij jou past. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben ik het steuntje in de rug wanneer je het nodig hebt. We streven naar bewezen resultaten en een persoonlijke aanpak.

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden bent met je lichaam en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer controle krijgt over jouw levensstijl.

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Hiermee verlies je niet alleen het gewenste gewicht, maar bereik je ook blijvende veranderingen in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de voortgang en doorloop je eenvoudig en effectief de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl, die je ook na het programma kunt volhouden.

Niwik, Esther, diëtist en afslankcoach in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leidschenveen - PowerSlim - PS. food & lifestyle

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Over het algemeen zijn er 6 eetmomenten per dag, bestaande uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase van ons programma maken we voornamelijk gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. Deze producten worden gecombineerd met groenten, vlees/vis/vegetarische opties om jouw lunch en diner compleet te maken.

Je kunt de producten van PS. food & lifestyle vergelijken met gangbare voedingsmiddelen zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Het doel is niet om minder te eten, maar om anders te eten. Hierdoor is het programma gemakkelijk vol te houden en kun je jouw dag naar eigen wens indelen. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten helpen je om vetmassa te verliezen en spiermassa te behouden. Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling hoog blijft en het jojo-effect wordt voorkomen.

Om jouw resultaten te bespreken en je te leren over een gezonde levensstijl, plannen we wekelijkse consulten in. Tijdens deze consulten ontvang je waardevolle tips en leer je precies wat je moet doen om jouw gezonde levensstijl te behouden. Zelfs nadat je jouw gewenste gewicht hebt bereikt, zal ik je persoonlijk blijven begeleiden om ervoor te zorgen dat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van het PS. food & lifestyle afslankprogramma:

  • Persoonlijk stappenplan: We stellen een plan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.
  • Gepersonaliseerde weekmenu's: Jouw dag- en weekmenu wordt speciaal voor jou samengesteld, zodat het perfect aansluit bij jouw doelen.
  • Begeleiding van een diëtist en gecertificeerd PS. food & lifestyle coach: Je wordt begeleid door een professional die jou helpt bij het behalen van jouw gewenste resultaten.
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten: Onze producten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten, wat helpt bij het verliezen van vetmassa en het behouden van spiermassa.
  • Geen jojo-effect: Ons programma is gericht op echte gedragsverandering, waardoor je een blijvende gezonde levensstijl kunt behouden en het jojo-effect wordt voorkomen.

Uitgebreid programma:

Ons uitgebreide programma begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je start met het PS. programma, ontvang je het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor de eerste week, zoals producten, een kookboek en informatieve brochures om je op weg te helpen.

Elke week hebben we een consult waarbij je de producten kunt meenemen die je lekker vindt. Tijdens deze consulten evalueren we de gestelde doelen en meten we je lichaamssamenstelling met behulp van een weegschaal.

Gemiddeld verlies je in de eerste fase ongeveer 1-2 kilo per week, afhankelijk van factoren zoals geslacht, leeftijd, lengte, dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt bereikt en bespreken we eventuele obstakels en hoe je deze kunt overwinnen.

Via onze PS. app blijven we constant met elkaar in contact. Je kunt je eigen weekmenu genereren, producten bestellen en je persoonlijke voortgang volgen. Natuurlijk kun je daar ook al je vragen stellen.

In de volgende fases verminder je geleidelijk het gebruik van PS. food & lifestyle producten en ga je weer meer producten uit de supermarkt eten. Echter, PS. food & lifestyle biedt ook een speciale productlijn voor gewichtsbehoud. Dit assortiment bevat reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt blijven gebruiken. Denk hierbij aan muesli's, pasta's, wraps en handige tussendoortjes voor onderweg. In deze fase leer je hoe je jouw voedingspatroon het beste kunt aanpassen om je behaalde gewicht te behouden.

Wat zijn de kosten van het PS. food & lifestyle afslankprogramma?

De kosten van het PS. food & lifestyle programma variëren per persoon, afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten, maken we graag een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak duurt ongeveer 20-30 minuten, maar als je direct wilt beginnen, verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.

De kosten van een product of eetmoment bedragen ongeveer € 2,70. Gemiddeld gebruiken cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Als je vijf producten per dag nodig hebt, ben je ongeveer € 13,50 per dag en € 100,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen grotendeels de voeding die je normaal gesproken in de supermarkt koopt, dus deze kosten kun je er eigenlijk vanaf trekken.

Daarnaast zijn de consulten met persoonlijke begeleiding inbegrepen*.

Zodra je je streefgewicht hebt bereikt, neemt het aantal producten per dag af, maar blijft de begeleiding nog minimaal een jaar aanwezig.

* Bij een wekelijkse afname van gemiddeld 4 doosjes

Ben je benieuwd naar hoe een traject met PS. food & lifestyle er specifiek voor jou uit zal zien? 

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door op onderstaande knop Afspraak maken te klikken of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?

Neem dan via onderstaand formulier contact op.