5 makkelijke tips om meer te bewegen

Eén van de dingen die ik de laatste tijd veel bij mijn klanten zie gebeuren, is dat beweging echt een stuk minder is dan voorheen. Het is kouder, de sportscholen zijn dicht en alle activiteiten staan op een laag pitje. Het gevolg daarvan is dat ik bij veel mensen het gewicht langzaamaan zie stijgen.

Lees meer »

Slecht slapen maakt je dik!

Deze week las ik een artikel over wat slaap of beter gezegd “het gebrek aan slaap” doet met je lichaamsgewicht. Je vetten worden niet alleen beter opgenomen, maar je blijkt ook minder snel vol te zitten, waardoor je weer meer gaat eten. Een goede nachtrust is dus heel belangrijk, wil je gezond en fit worden en blijven. Hieronder een kleine uitleg waarom en uiteraard wat tips voor een goede nachtrust.

Lees meer »

Help! Ik val niet af...

De frustratie van iedereen die bezig is om gewicht kwijt te raken. Ken je die momenten, je hebt ontzettend goed je best gedaan en gaat vol enthousiasme op de weegschaal staan en dan… niets. Helemaal niets of nog erger, je zelfs bent aangekomen!

Lees meer »

Snel en simpel minder koolhydraten, 4 tips!

Soms moet je niet zo ingewikkeld doen, als het gaat om minder koolhydraten (suikers) te eten. Vaak ligt het probleem bij onszelf, we zijn van die perfectionisten die alles goed willen doen en het liefst ook alles tegelijk. En als het dan niet meteen lukt, dan gooien we heel gauw de handdoek in de ring. Vergeet niet dat ook kleine veranderingen een groots effect kunnen hebben.

Lees meer »

10x koolhydraatarm broodbeleg

Is jouw ontbijt of lunch vaak hetzelfde? En kies je uit gemak vaak voor dezelfde belegsoorten? Dat is helemaal niet nodig, er is zoveel lekkers mogelijk dat ook nog eens verantwoord is. Door te variëren houd je je gezonde eetpatroon juist leuk en lekker en kijk je weer uit naar je volgende maaltijd. Wij zetten 10 gezonde opties voor broodbeleg op een rijtje, plus lekkere combinaties. Allemaal toegestaan vanaf fase 1 van het PowerSlim programma.

Lees meer »